Annex 83 - Positive Energy Districts Working Meeting Agenda for 13-14 March 2025





ANNEX 83 – POSITIVE ENERGY DISTRICTS WORKING MEETING **AGENDA**

13-14 March 2025

Main venue: Room 204, Dalarna University (Borlänge campus, Stationsgatan 4,

Borlänge, Sweden) + Teams virtual room

Subtask venues: Room 318 (STA), Room 204 (STB), Room 311 (STC), Room 312 (STD),

Teams virtual rooms

N.B. All times are in CET (Central European Time)

AGENDA

Day 1: Thursday 13th March Annex plenary session and parallel sessions

Dalarna University (Borlänge campus) Link for plenary session: Join the meeting now

09:00	Welcome, Annex 83 status recap & introduction in the chat
20 min	Presentation of Annex status
	by Francesco Guarino &Francesco Reda
	Write Introductions in chat at the same time with the presentation:
	Roll Call: Everybody writes Name and Affiliation and tasks of interests in the Teams chat
9:20	Morning stretching:

Each participant introduce herself/himself from the stage (name, affiliation, country, 40 min

subtasks that interests them)

10:20 **Subtask presentations A & B** (20 min presentation + 10 min discussion each)

60 min Presenting subtask work plan advancement and tasks contents

11:20 **Break**

15 min

11:35 **Subtask presentations C & D** (20 min presentation + 10 min discussion each)

60 min Presenting subtask work plan advancement and tasks contents

12:35 Preparing for today's exercise Presentation by

10 min Francesco Guarino

Announcing date for the next meeting;

Deliverables planning and finalization.

12:45 Break

> Lunch (outside of Room 204) 90 min

Annex 83 - Positive Energy Districts

Working Meeting

Agenda for 13-14 March 2025





14:15 Subtask planning – parallel sessions

Duration decided Performing co-subtask work, final review of the book contents, discussing tasks

by subtask advancements and mapping the work for the next six months.

leaders Use the TEAMS link for your subtask when joining the parallel sessions:

Subtask A (Room 318): <u>Join the meeting now</u>
Subtask B (Room 204): <u>Join the meeting now</u>
Subtask C (Room 311): <u>Join the meeting now</u>
Subtask D (Room 312): <u>Join the meeting now</u>

16:00 Cross cutting activities (Faculty fika area)

18:00 Social Dinner (Restaurant in the town)

Day 2: Friday 14th March Annex subtask recap session, PhD talks and Technical tour

Link for plenary session (from 14:00), day 2: Join the meeting now

09:00 Lab tour at Dalarna University (meet at Room 204)

• Divded into 3 groups

10:00 Fika and Break (meet at Room 204)

10:30 Site visit to Tjärna district (meet at Room 204)

12:00 Return to Dalarna University (20 min by walk)

12:30 **Break**

90 min Lunch (outside of Room 204)

14:00 Room 204

90 min Recap of subtask sessions and alignment of subtask activities (4x10 min

presentations + 50 min discussion in the end) Chair Francesco Guarino & Francesco

Reda

This session is mainly for subtask leaders, but open to others

All Subtasks present their results & the summary of the subtask advancements (10 min each). Discussion for harmonizing subtask activities (all subtask leaders make

notes, 50 min)

15:30 PhD Talks

Chairs: Francesco Guarino

Coming soon...

18:00 Close the meeting- Francesco Reda, Francesco Guarino